"Kleine waarheden kunnen we begrijpen, grote voelen we slechts aan" (Oscar van der Hallen)
en zo voel ik het!
Adelheid


13.9.08

Een pareltje, met dank aan Lut


Anoniem Lut zei op 11 september, bij het bericht "Het belangrijkste, en datgene wat je niet kent"

Adelheid, ivm Schilderen geef ik je graag deze verwijzing mee : http://www.joepbuijs.nl:80/HEELAL1HEELAL.html
Dit vind ik een schitterend filmpje om verscheidene redenen. Zowel de manier waarop het filmpje is gemaakt, muziek, compositie, thema. De inhoud van het gesproken ofte/en de manier waarop deze man bezig is. Ik heb het filmpje al een aantal keren gedraaid en geniet er nog altijd van.

Het is gewoon schitterend! Dank je wel Lut!
Enne... nog altijd aan het opkuisen? Ik ook! Goesting om zelf...?

4 opmerkingen:

yvette zei

Adelheid, ik heb nog niet naar lut's suggestie gekeken en kan überhaupt even niets zinnigs zeggen op dit moment behalve een fijn weekend..

Lut zei

vwoe... Dit doet raar Adelheid ! Begin ik bijna van te blozen (wat ik eigenlijk nooit doe haha)Maar je hebt gelijk dat je Joep's filmke onder de aandacht brengt, want ik vind het echt heel erg de moeite. Zou kunnen dat ik heel binnenkort nog meerdere dagen naeen alleen ben en het nog vlotter gaat met wat ik allemaal te doen heb en ja, van langsom meer ideeën en vooral veel goesting. Positief dus ! (Twijfel wel aan een weblog maar ga al eens horen hoe het vlot kan)

Lut zei

Ps Pas hier bij 'poolster' je citaat van Erich Fromm gelezen over insecurity.
Een goed citaat om te onthouden !

adelheid zei

Blogspot vind ik een gemakkelijke manier om te starten met een weblog, het gaat vanzelf. Je kan zelf kiezen of je al dan niet reacties toelaat, een link naar je mailadres legt, de blog alleen toegankelijk maakt voor uitgenodigde lezers... De keuzes in lay-out zijn wel beperkt, 't is een beperkt aantal sjablonen om uit te kiezen. 't Hangt ervan af wat je wil, meer ermee bezig zijn en meer keuzes, of het je gemakkelijk maken en je concentreren op je tekst/foto's!
Nu, ikzelf heb nog geen andere hosts uitgeprobeerd, kan er niet van meepraten... 'k Lees wel de commentaren van anderen over voor- en nadelen...