"Kleine waarheden kunnen we begrijpen, grote voelen we slechts aan" (Oscar van der Hallen)
en zo voel ik het!
Adelheid


30.9.08

Moeilijke les


De zieke ontwaakt
kinderen joelen buiten
wis-kunde wacht


12 opmerkingen:

klaproos zei

ik wil nog even uitzieken alsjeblieft :-)

Anoniem zei

.
Zeer bijzondere foto.
Zonder 'bijwerking'?

.
Wis-kunde.
Vergeet-kunde.

.
Uvi

Lut zei

Goeie voornemens Adelheid ? Open te staan voor de totaal verrassende dagen ? (zie foto)
Wat wil je vandaag wissen ?
Hier doodmoe opgestaan. Eens geen fitness, hoewel die helpt. Maar toch niet om het op het gemakske te kunnen doen vandaag. Terug even back in Memory Lane. Aangename dag gewenst zonder veel moeilijke lessen ;-)

yvette zei

gode zij gedankt, nooit meer wiskunde, gewist uit mijn herinneringen.

schilderia zei

Die foto vond ik de eerste keer ook al zo knap !

Marius zei

Het vermogen ziekte te wissen is onmogelijk, maar desalniettemin hoopvol en actief zijn is een uitstekend alternatief.

adelheid zei

Daarmee zie je, dat elke lezer het zijne leest. Ik lees in wis-kunde zowel het wissen als zeker ook het "gewis", het "wis en zeker", dat in het woord wiskunde zit. En had er vooral het woord "wacht" bij gezet, omdat dat nu mijn levenservaring is, inderdaad Klaproos, uitzieken, om niet te hervallen. Dat ik als ik ziek ben de tijd moet nemen om te voelen wat "gewis" is, dat ik mijn vroegere zekerheden los moet laten. En ook de taak van het "wissen" wacht, een eenvoudiger leven, alleen nog wat echt belangrijk is voor mij. Leren voelen wat dat is. Leren mezelf toelaten dat te voelen. Met vallen en opstaan, een stapke met een keer. Tegelijk energie sprokkelen met mooie momenten ja Lut ('t hoeft geen ganse dag te zijn:)).
Nee geen bijwerkingen aan mijn foto's, Uvi, techniciteit interesseert me niet, perfectie ook niet.
Nu misschien verandert dat nog als ik meer energie herwin. Of misschien kies ik dan om met die energie heel andere dingen te doen :)
Have fun everyone today.

Lut zei

Vandaag lijkt een 'sprokkeldag' Adelheid. Te moe opgestaan en te moe om heel Ramblas te volgen maar toch een prachtig interview kunnen volgen met poes Prutske op de schoot. Hierna sluit ik de computer weer af, kan nog genieten van de mooie muziek nu, maar de interviews ervoor waren al te veel.
Momenten, inderdaad en rust. Rust voor , rust na, rust tussendoor.En hopelijk vanavond weer energie. (wat fun betreft : de lachyoga begint, benieuwd of het zal meevallen)
Ook mooie dagmomenten gewenst ;-)

Lut zei

Ps Dank voor je links, ik heb gisteren eens één en ander bekeken. Echt de moeite ! (Elselisa en haar links spraken me wel aan)

adelheid zei

Was het Stefan Hertmans, Lut? Ik heb na hem de radio op muziek gezet, het was genoeg, het was een p/krachtig interview. Of misschien bedoel jij een ander gesprek, toen ik al rustte :).
Veel plezier met de lachyoga!
En ja, Elselisa, kwaliteit en humor en zoveel meer.

Lut zei

Ja Adelheid , was over Het verborgen weefsel. Ik belde naar de boekhandel maar ze hebben het nog niet. Het leek mij op het lijf geschreven (hoewel ik geen schrijfster ben ;-) Idd p/krachtig en zelfs ingetogen interview.
Er is heel veel goeie muziek gedraaid. En spijtig dat Luc nu op het werk was, hij zou vooral geluisterd hebben naar wat over Marc Moulin werd gezegd.(Zelf nog met een half oor gehoord). En nu sluit ik echt mijn computer (ben weer blijven hangen bij Elseliza) De zon schijnt, ik ga 'het testament van Nobel' van Liza Marklund uitlezen.

amy zei

ik lees altijd eerst even de reacties, misschien niet meer doen de volgende keer, nu heb ik al zo veel gelezen bij je tekst...
ik zou een ziekte willen wissen
mag dat mijn wis-kunde zijn?
http://yima.web-log.nl