"Kleine waarheden kunnen we begrijpen, grote voelen we slechts aan" (Oscar van der Hallen)
en zo voel ik het!
Adelheid


24.7.08

Na een soort crash


Een lotje kiezen
dat voor mij het groot lot is
het lot ondergaan


7 opmerkingen:

Anoniem zei

geheimzinnig...knuf yvette

schilderia zei

ik wacht af

Anoniem zei

ik heb je op mijn blog een waarderings-award toegekend, kom maar eens kijken.

Anoniem zei

wat een verrassend moment, het openen van je blog met een mooie vlinder!knuf yvette

Anoniem zei

Bij de mooie foto bedenking : "waar is de tijd ?" :
http://www.wat.tv/audio/daniel-gerard-butterfly-e7h0_o3ke_.html

;-)

ps ik ging "varen" met een luchtballon en er stond ... een mooie vlinder op ! Ben nog altijd in de wolken of in hogere sferen ;-)

adelheid zei

Het varen met een luchtballon is ooit één van mijn mooiste belevenissen geweest, Lut. Was het voor jou ook zo onvergetelijk?

Ik wacht ook af :-), Yvette en Schilderia, wat mijn ziel allemaal naar boven laat komen. Vele kleine lotjes, voorzekers... als ze maar juist aanvoelen.

Dank je dank je, Zeezicht, ik ben hier in volle verwarring, ben geen rangordemens, kan zelfs naar geen enkele sportwedstrijd kijken omdat ik altijd teveel medelijden krijg met de verliezers en alleen nog aan hen denk.
Ja ik lees je antwoord dat het niet om verliezers gaat, maar om waardering. Ik waardeer alle blogs van mijn bloglijstje en nog veel meer blogs die ik regelmatig lees! Dank jullie wel voor al dat moois!

adelheid zei

En het gaat niet om jou, Zeezicht, als ik dit nu even niet kan, meespelen met zo'n Awardspel. Ik apprecieer jou en je blog ten volle. Zou je graag eens mailen, maar vind geen mailadres van jou. OK, een virtuele groet hier!