"Kleine waarheden kunnen we begrijpen, grote voelen we slechts aan" (Oscar van der Hallen)
en zo voel ik het!
Adelheid


7.7.08

Diptiek (1)Prachtige wolken
fototoestel vergeten
nu kijk ik echt

Prachtige wolken
vandaag fototoestel mee
nu kijk ik dubbel9 opmerkingen:

Lut zei

en ik ontdubbel en vind mezelf

Ik gooi het er maar op Adelheid, is gewoon wat zomaar in me opkwam. Hoe dat komt weet ik niet , is net als met dromen denk ik. En ik ga het nu niet zitten ontleden. Zal ooit wel duidelijk worden ;-)

adelheid zei

Haha jouw bedenkingen zijn tof, Lut. Ontleden is niet nodig. Eigenlijk ben jij een dichter... (en komt soms dicht bij mij ;-))

veerle zei

Knap gevonden, en toch flitst even door me heen dat wie dronken is de dingen vaak ook dubbel ziet, maar dat is natuurlijk niet wat je bedoelde.

Lut zei

;-)
Wellicht is het deze rust- en voelplek die me zo inspireert.
A propos, het weblog van Karen in de links bij Marius kan jou ook interesseren Adelheid. Mijn tweede weblogplek om tot rust te komen. Pretentieloos eenvoudig en aangenaam.

yvette zei

ik vind dit zo mooi, vaak vraag ik me af of veel mensen die zo fanatiek fotograferen (en dan bedoel ik niet mijn geliefde fotobloglinkjeswebbies)wel echt zien!knuf yvette

zeezicht zei

Dat komt me zó bekend voor!
Ik vind me helemaal terug in je woorden.

adelheid zei

Wie fotografeert ziet ook goed, ziet zelfs dubbel goed! 't Is een diptiek, dus 't is beiden waar (voor mij)! Allez, ik heb beiden nodig, soms kijk ik anders zònder fototoestel, èn ik heb anders leren kijken dòòr te fotograferen en te tekenen!

Ingelien zei

Vooral dat eerste spreekt me erg aan!
Mooie vondst...

Daniel zei

Ik hou heel erg van visuele poëzie, dus dit gedicht kan ik ten zeerste smaken, Adel!